O pară (militară)

41412367_10156572570099378_7559928699148042240_o

Domnului condamnat penal in prima instanta plus o condamnare definitiva, care ocupa (inca) postul de sef al Camerei Deputatilor in Parlamentul Romaniei.

In legatura cu protestul din 10 august de la Bucuresti, doresc sa ma demasc ca element periculos si destabilizator, avand in vedere ca mi-am petrecut seara in Piata Victoriei, unde am fotografiat niste jandarmi echipati pentru razboi. am scandat lozinci si am inghitit subversiv, gaze.

Aveti perfecta dreptate, s-au amestecat in multime o gramada de elemente straine ca nu degeaba i-am zis mitingul diaspora cu vreo doua luni inainte (v-ati prins?). In consecinta, a fel ca mine, au revenit multi cetateni romani in tara, ca sa protesteze impotriva matale si a partidului de hoti si corupti pe care il conduci. Da` sa stiti ca alaturi de steagurile care nu reprezentau agenturili straine, ci tarile in care domiciliem, am avut si steaguri romanesti fiindca cei mai multi nu vor sa renunte la cetatenia romana. Fiecare dintre noi spera ca domnia ta si gasca ta de hoti veti zbura cat mai curand, cu un sut in fund la puscarie, acolo unde va e locul.

In acest scop, am complotat cu multinationala low cost Wizzair de la care achizitionat un bilet de avion, cu reducere, ca am cupon de client vechi si cu niste prieteni din Bucuresti care ne-au cazat pe la ei, ca noua Soros nu ne-a dat fonduri de cazare lla Athenee Palace.

Nu stiu din care fund de hazna va luati informatiile, dumneata si madama Jandarmeriei, carmendan, dar a ataca doamnele de serviciu, singurele locatare ale cladirii Guvernului in acea zi, ar putea sa fie un banc prost, dar se pare ca nu-i. Mai mult, povestea asta de adormit copiii, pe care v-ati bazat planul de represiune, arata exact ca cea cu presupusii criminali care v-au aratat degetul. Nu ne-ati spus care.
Cat despre lovitura, va spun eu sigur, domnu`Dragnea, nu era de stat, era de umblat, ca noi circulam mult si peste tot. Stiu ca e greu de priceput, dar n-are nici o legatura cu loviturile de furat de la stat, operatiune in care ati performat cu succes de atatia ani.

Uitasem sa va spun ca am livret militar cu grad de sergent in rezerva, obtinut dupa ca am tras cu pusca de doua ori la PTAP in liceu.
Da’ io zic ca tot ma puteti considera o pară militară.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s