La guvern

– Veorico, mars, fa, adu-l pe Valcov incoace. ‘tu-l in gura de tampit, numa’ pocinog imi face.
– Da, sefu’! Spun la secretara O cafeluta? Aduc eu scrumiera, detectoarele de fum le-am inchis cu banda izolatoare.
– Bine-ai facut. Da’ nu-mi trebuie cafea, ca si-asa sunt nervos. Si sa iesi afara cand apare Darius, ca e mai sanatos sa nu stii ce vorbim. Ia si secretara cu tine si coborati la un shopping vreo ora.

– Traiti, sefu’ si sa-nfloriti! V-am urmarit la conferinta de presa, le-ati tras-o din toate pozitiile, va mancau din palma ziaristii. Geniul Carpatilor, ce mai…
– Taci din gura, idiotule, numa’ rahaturi faci. M-am luat in gura cu toti sa te aduc in loc bun, sa te fac consilier langa neconflictuala noastra si nimic, nimic nu se prinde de capul tau. Parc-ai fi unul de-ala care-si ingroapa tablouri in cimitir. Sandilau sadea.
– Aoleu, sefu’! Da’ ce-am facut?
– Cine dracu’ te-a pus sa pui pe fb dosarul medical al aluia? Olguta ni l-a adus ca sa avem cu ce sa-i santajam pe aia de la #rezist, daca aveam nevoie vreodata, am zis sa ti-l dea tie ca te pricepi la ascunzatori si tu il pui pe fb, unde colcaie aia pe care i-am gazat in august? Aia-s cu ochii in patru, ca-i plateste Soros sa stea la panda toata ziua, nu muncesc si se sacrifica ca noi. E caz penal, boule!
– Sefu’, am vrut doar sa-i fac de ras, sa le stric imaginea, sa zica lumea ca-s condusi de un nebun. O lovitura de maistru. In plus, aia de la fb sigur sunt pe-o mana cu astia, ca mi-au sters frumusete de postare desteapta. Dar am gasit altceva, i-am desenat lu’ Ioha mustata si l-am facut nazist 300 de like-uri am avut.
– Gura, sa nu te mai aud! Dupa ce ca nu-mi vad capul de OUG-uri, sa va scap pe toti de bulau, sa-l distrug pe Lazar ca s-o scot pe Carmen, mai trebuie sa le dau si alora pomana porcului ca sa le inchid gura, acuma tre’ sa vad cum o rezolv pe asta. Daca aude Olguta o ia bazdacii ca pe ailalta, Gabita, care a uitat ca am facut-o om. Asa uitati voi toti, maaa!
– Sefu’, imi pare rau, m-a luat valul, eram pe inspiratie
– Baaa, bagati-ai inspiratia in gaura Cpf-ului, ieri am declarat oficial ca esti prietenul meu! La bine si la rau, cum zicea la nunta, dar asta-i gogonata in ochii lumii, cica e ceva cu secret da nustiucum, da-i dracu de handicapati.
– Sefu’, nus ce sa mai zic, am comis-o, asta e, dar la protocoale au inghitit-o pe-aia cu gasitul pe prag. Io zic sa le spun ca tot pe prag am gasit si dosarul. Iar daca ma dau in judecata, ce ne pasa? Oricum vii mneata cu amnistia aia si ne facem dreptate

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s