Reclamatie

62 de angajati din jandarmeria lui Carmendan, au depus plangere impotriva agresiunilor suferite pe data de 10 august, in timpul serviciului platit din bani de la buget.

“Subsemnatul…, miner…pardon, jandarm, la unitatea X, cu numarul de pe casca, n-am, ca a zis` sefu`ca s-a `ncurcat castile cand s-a facut remaniere si oricum, noi nu suntem numere, avem personalitate pe persoana fizica, depun reclamatie impotriva a doua gagici foarte periculoase, care m-au agresat in timpul protestului din 10 august.

Prima era blonda, imbracata subversiv cu blugi rupti in genunchi, care aveau marca ascunsa sub un tricou negru cu un inscris care nu suporta hartia dar care se traduce prin “la naiba, pesede”. Aceasta tacea agresiv dar m-a violentat vizual in profunzime. Avea ochelari cu rama argintie care se reflectau in scut si am simtit directia privirii prin viziera lasata. Laser, frate.

A doua era bruneta, cu par scurt si avea o vuvuzea in care a suflat in nestire, cauzandu-mi repetate batai ale ciocanelului in scarita din posesie plus un rucsac in spate care continea la vedere un pet de plastic pe jumatate plin, amenintator.
Presupun ca erau din gruparea Antipa, fiindca vorbeau ca s-au intalnit cu diversi complotanti la girafa si incercau sa prinda semnal la telefon, sa cheme alti huligani in ajutor.

M-am aparat de aceste cumplite agresiuni folosind spray-ul din dotare pe care l-am golit spre fata cu ochelari, direct in fatza, asa cum am fost instruiti de catre seful de dispozitiv la ultima informare. Bruneta n-a fost afectata suficient asa ca m-am trezit pocnit cu vuvuzeaua peste cotiere si injurat cu textul de pe tricou, chestie care m-a afectat psihic si emotional, constatand degradarea societatii in care traim si faptul ca aceste doua femei, in loc sa creasca copii la cratita, injura jandarmi in exercitiul functiunii. Am vrut sa folosesc bastonul din dotare, dar blonda a sarit la mine si m-a impins cu scrisul de pe tricou care era mult iesit inafara. In consecinta, m-am dezechilibrat si am cazut, pardon, in fund, motiv pentru care am doua hematoame (fesa dreapta plus cea stanga) carora le-am inregistrat dimensiunile la medicina legala. Am avut noroc cu colegul care m-a aparat cu scutul de cumplita agresiune si cu un individ cu cagula, dezbracat pana la brau, pe care cele doua scandalagioaice strigau sa-l scot din multime, dar care protesta inofensiv la cativa metri mai incolo, dand foc unui cauciuc cu bricheta pe care i-am imprumutat-o inainte de protest.

Solicit pe aceasta cale pedepsirea vinovatelor si reperarea onoarei pierdute de Jandarmeria Română. Bricheta am recuperat-o alaltaieri, cand am fost cu salvatorul la o bere. ”

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s